Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Έρωτας στα χρόνια της ρεμούλας.


-"Δεν το περίμενα αυτό από εσένα" είπε η Βίκυ και του γύρισε απότομα την πλάτη υψώνοντας το αξίας 5500Ε πλαστικό πηγούνι της.
-"Μα βρε μωράκι μου..." προσπάθησε να ψελλίσει ο Άκης εκτείνοντας προς το μέρος της την στολισμένη με Rolex αριστερά του χείρα.
-"Δεν έχει "μα" και ξε "μα". Όπως τα έκανες να τα λουστείς μόνος σου. Αυτά βρε μου έταξες; Κορυδαλλούς; Αυτά περίμενα εγώ; Μέχρι να με καταφέρεις μου έταζες Παρίσια, Αϊτές, και Φίτζια. Ζεμπεκίες και χλιδή. Και μόλις σου έδωσα ό,τι πολυτιμότερο μου είχε περισσέψει, με έβαλες στον Κορυδαλλό.
-"Μα βρε μωράκι μου..."
-"Μαύρο φίδι που σε έφαγε αν δεν με βγάλεις καθαρή μέσα στη βδομάδα. Θα μιλήσω Άκη! Θα τα πω όλα. Και για τη στυτική σου δυσλειτουργία, και για τις πλαστές συνταγές του ταμείου για Viagra, και τις επισκέψεις στην Κίνα για βελονισμούς που πέρναγαν στα κρατικά έξοδα, και για τις βλεφαροπλαστικές στη Βραζιλία "δώρο" του κόμματος. Και τι περιμένω πια εγώ ο κόμματος;"
-"Μα βρε μωράκι μου..."
-"Δεν είμαι το μωράκι σου. Δεν μπορεί να είμαι το μωράκι κανενός πια. Έχω 4 μήνες να πάω στον Φουστάκια. Το κολλαγόνο μου έχει πέσει στα επίπεδα του χρηματιστηρίου, τα στήθη μου θέλουν φούσκωμα πάλι. Το ξέρεις πως η πίεση του δεξιού, έπεσε στα 2 bar; Πώς το ανέχεσαι αυτό; Τι σόι άντρας είσαι εσύ; Αυτά περίμενα εγώ από σένα;"
-"Μα βρε μωράκι μου..."
-"Και μου τα έλεγε η μανούλα μου. "Μην τον πάρεις αυτόν Βικάκι. Είναι περπατημένος. Δεν θα σε λατρέψει αρκετά όπως σου αξίζει. Ούτε σπίτι στην Αρεοπαγίτου δεν είναι άξιος να σου πάρει. Θα μπλέξεις με εξεταστικές και δίκες". Αλλά εγώ την άκουσα τη μανούλα; Όχι κύριε, δεν την άκουσα. Θαμπωμένη από τον έρωτα μου για τον Καρτιέ, σου είπα ναι σε όλα. Και αυτό το "Ναι σε όλα" έγινε μόδα. Το λένε όλοι σε όλους πια. Εγώ το ξεκίνησα και αυτό, ακούς; Και αντί να απολαμβάνω τιμές και δόξες, με πιάνει στο στόμα της η κάθε λαϊκιά έξω από την Ευελπίδων και με φωνάζει φτηνή. Ποια; Εμένα που αν αποτιμήσει κανείς αυτό το κορμί, αυτό το πρόσωπο, η αξία του είναι όση το έλλειμμα στο ΙΚΑ".
-"Μα βρε μωράκι μου..."
-"Μη μιλάς άλλο!  Όχι μίλα! Τι να πεις; Ούτε ένα στραβό υποβρύχιο δεν είσαι άξιος να πουλήσεις. Να πεις τι; Έκαναν και οι άλλοι τις ρεμούλες τους κύριε αλλά κοίταξαν να τις καλύψουν! Είδες καμία άλλη να σύρεται στις αίθουσες χωρίς Botox; Ακόμα και ο μόδιστρος βρε, έλαμπε στην ακροαματική της εισαγγελίας. Κι εμφανίστηκα εγώ σαν, σαν, σαν τη Γιάννα βρε! Που έχει τα τριπλά μου χρόνια άχρηστε. Έκανε και αυτή ότι έκανε, αλλά ορίστε! Και βιβλίο έβγαλε και στιλβωμένη σαν ασημικό κυκλοφοράει με το κεφάλι ψηλά. Τι έχεις να πεις για όλα αυτά; Όχι μίλα!
...
Ξαφνιασμένη από την ησυχία η Βίκυ γύρισε το άψογο προφίλ της (σελίδα 134 του καταλόγου Plastic Fantastic) προς τη μεριά του Άκη. Η καρέκλα του ήταν άδεια. Τον είδε από μακριά να τον συνοδεύει ο φύλακας στο κελί του, μιας και ο χρόνος συνάντησης τους, είχε τελειώσει.
-" Εμ βέβαια! Άμα βλέπεις τα δύσκολα την κοπανάς! Δειλέ! Και να κανονίσεις να έρθει ο Φουστάκιας εδώ να μου κάνει τις θεραπείες μου ακούς;" ούρλιαξε ενώ έκλεινε η σιδερένια πόρτα.

Κάθε ομοιότης με Άκη και Βίκυ που πιθανόν είναι στην περιοχή του Κορυδαλλού, φτιάχνουν χάρτινα υποβρύχια ως χόμπυ και τα καθελκύουν στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου είναι εντελώς συμπτωματική.





9 σχόλια:

  1. ΕΙΣΑΙ ΘΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! ΑΠΙΘΑΝΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχαχα! Ευχαριστώ Σπύρο! Και να φανταστείς ότι δεν ήμουν μπροστά. Ότι μου είπε ένα πουλάκι έγραψα.

      Διαγραφή
  2. Αχχχχχχ τι τραβάνε οι δόλιες οι γυναίκες για τον έρωτά τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχχχχχ να δει εμείς οι υπόλοιποι τι τραβάμε για τον έρωτα τους!!!

      Διαγραφή
  3. Εχω μια τρομπα για σαμπρελα, μηπως να της την παω στο επομενο επισκεπτηριο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχαχαχααχαχαχαχαχαχχαχχαα πάρε και τις ακτίνες του ποδηλάτου Ρούλα μου! Θα τις χρειαστεί!!!!!!

      Διαγραφή
  4. Klaioooooo.....axaxaxaaxaxaxaxaxaxaxaaaxaaxaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

    Egrapses filenada!!! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή