Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Sexy beach bitch?

          Μετά την ελληνίδα πωλήτρια, ήρθε η ελληνίδα κόρνα, η ελληνίδα καψούρα και το τίποτα του τιπότου γνωστού μόδιστρου. Αυτή δεν είναι απλά η ελληνίδα άγνοια είναι η ελληνίδα μαλακ...ΜΠΙΠ. Α ναι! Έχουμε το ΜΠΙΠ ΜΠΙΠ, του ΜΠΙΠ ΜΠΙΠ του τιπότου, να προστατεύει τα ευαίσθητα ώτα τινών από τις βωμολοχίες. Από τις μπουρδολογίες τι προστατεύει τα δικά μου ώτα; Ρωτάω κύριοι!!! Τι με προστατεύει από τις απανταχού ελληνίδες πωλήτριες, τους μόδιστρους, τις τραγουδίστριες, τους πολιτικούς και όλες αυτές τις tv περσόνες που εξαπολύουν τις κοτσάνες τους δεξιά κι αριστερά με απαστράπτοντα χαμόγελα και μαυρισμένα πετσιά, αδιάφοροι για το ποιον θα πάρει ο χάρος; Γιατί δεν μπορεί, μια της Άντζελας, δυο της Μενεγάκη, τρεις του Λιάπη, όλο και κάποιον θα χάσουμε από γλωσσική ανακοπή.
          Ή από οπτική ανακοπή. Γιατί τι να σου κάνει το δόλιο το οπτικό νεύρο, όταν από τη μία τα δελτία ειδήσεων παρουσιάζουν με mosaic διάφορους συλληφθέντες όλων των ειδών, ενώ από την άλλη φιγουράρει το sexy puppy της αλληνής φαρδύ πλατύ στην τρελή σκύλα της; Crazy bitch λέει, τρελή σκύλα μεταφράζω. Και φιγουράρουν και τα δύο ημισφαίρια αυτής της πολυτάλαντης, ότι κι αν έχει δηλώσει πως είναι, χωρίς mosaic, χωρίς μια μπούργκα ή χωρίς ένα τσιρότο στο στόμα τουλάχιστον. Αν είναι να τη βλέπω, τουλάχιστον να μην την ακούω. Ή το αντίθετο. Το να κακοποιούνται δύο αισθήσεις μου ταυτόχρονα είναι too much. Για να μην πω ότι έλαβα πατούσες διαμαρτυρίας και από όλες της σκύλες Αθηνών. Πειραιώς και περιχώρων για το διασυρμό τους ως τρελές σκύλες, από την καλλιτέχνη να την πω, κακοτέχνη να την πω, περσόνα να την πω, ξε-οπίσθια θα την πω.
           Όσο και να γκρινιάζω όμως εγώ η υποκουλτούρα ανθεί. Για να μην πω πως προωθείται κιόλας μετά από τόσα χρόνια υποβάθμισης της παιδείας και κατακρεούργησης της γλώσσας μας. Το βλέπω γύρω μου χρόνια τώρα. Δείξε τα ημισφαίρια σου και πες όσες κοτσάνες θες. Κούνα καλά τον ξε-οπίσθιο σου και δεν θα ακούσει κανείς το τίποτα, του τιπότου που θα ξεφουρνήσεις. Λάδωσε τους κατάλληλους και άρπαξε, κλέψε, καταχράσου χρήματα, εμπιστοσύνη, ψήφους. Αρκεί να πουλάς. Αρκεί να κάνεις νούμερα. Ή πιο σωστά αρκεί να είσαι νούμερο. Όσο μεγαλύτερο νούμερο τόσο καλύτερα. Χάσαμε το μέτρο πατριώτηηηη! Κάπου μας πήρε σβάρνα η ανεκτικότητα με την προβολή και μπερδευτήκαμε. Άλλα το να ανέχομαι τον gay, να μη με πειράζει η προσωπική επιλογή του καθενός, άλλο το να τον προβάλλω ως σύμβολο επιτυχίας, οικονομικής και κοινωνικής. Άλλο το να δέχομαι τα κοριτσάκια που μη έχοντας κάτι καλύτερο να κάνουν, βγάζουν τα sexy puppy τους βόλτα τσίτσιδα χωρίς τρίχωμα, για να κάνουν καριέρα, άλλο το να στρέφω τα κοριτσάκια σε αυτήν την κατεύθυνση ως τη μόνη αποδεκτή επιλογή. Άλλο το να επιλέγω κάποιον για να με εκπροσωπήσει στην άβουλη βουλή (χωρίς να έχω ψάξει ομολογώ) και άλλο να επιλέγω τον αποδεδειγμένα κλέφτη, ψεύτη, προδότη. Άλλο το να δέχομαι τον άνθρωπο ασχέτως του χρώματος του, κι άλλο να ντρέπομαι να φωνάξω πως είμαι Έλληνας από φόβο μη με πουν ρατσιστή, εθνικιστή και όλα τα εις –στή.
           Ή στραβός είν’ ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε παιδιά. Και η πλάκα είναι πως εμείς έχουμε το τιμόνι. Πάντα το είχαμε. Απλά μας έκαναν να πιστέψουμε πως το έχουν άλλοι. Ή λοιπόν θα σηκώσουμε τα μανίκια και θα στρίψουμε ή θα μείνουμε στη γέφυρα του καραβιού να τραγουδάμε και να πίνουμε λίγο πριν γκρεμοτσακιστούμε στην τρελή παραλία του sexy puppy.
Στην υγειά του everybody μωρέ!
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου