Κυριακή 17 Ιουλίου 2016

Asses to asses...

Να κλείσουν όλα τα κανάλια, σκασίλα μου! Έτσι κι αλλιώς πολυφωνία ΔΕΝ υπάρχει, μην κοροϊδευόμαστε συναμετάξυ μας έξυπνοι άνθρωποι...
Την ίδια ώρα βάζουν ΟΛΟΙ μαζί διαφημίσεις. Διαρκούν ακριβώς ίδια ώρα. ΌΛΑ δείχνουν τις ίδιες ακριβώς ειδήσεις με την ίδια ακριβώς άποψη των δημοσιογράφων περί σωστού/λάθους.
 ΌΛΑ; Ε όχι και όλα! Υπάρχει ένα "μικρό" κανάλι που αντιστέκεται ακόμα στην... πολυφωνία.
Υπάρχει ένα κανάλι όαση! Υπάρχει ένα κανάλι που λάμπει! Υπάρχει ένα... star!
Έχουμε πει πως λατρεύω να βλέπω ειδήσεις. Ναι; Έχουμε πει επίσης πως είμαι ολίγον... μαζόχα σε αυτό το θέμα. Ναι;
Βάζω λοιπόν το κεντρικό δελτίο του Μέγκα π.χ. Είναι διασκεδαστικό να βλέπεις την Τρέμη να γουρλώνει το μάτι (το ένα, το άλλο έχει botoxάρει) ενώ περιγράφει τι θα πάθει η Αγγλία τώρα που θα βγει από την Ε.Ε. (δε θα βγει, αλλά... να 'χαμε να λέγαμε).
Zapping λοιπόν! Είναι ξεκαρδιστικό να βλέπεις το Μπογδάνο στο ΣΚΑΪ (γάιδαρο) να προσπαθεί να κάνει τον υπηρέτη 2 αφεντάδων όσον αφορά το πραξικόπημα στην Τουρκία, μην τυχόν και γίνει τίποτα κι εδώ, να είναι εξασφαλισμένη η παρα-μορφωμένη κεφάλα του.
Ξαναzap! Ο Αντέννα ανησυχεί για την πορεία των τούρκικων σήριαλ τώρα με το συμπούρδελο στη Τουρκία. Ιδροκοπάνε κει στο ρετιρεδάκι, κι ας έχει και αρκουδίσιον, μην τυχόν και ξωμείνουν από κλάψα κλουψ και τι στον (μ)πέο θα γενεί η τηλεθεόραση;
Zapping στα διάλα! Star!!! Ειδήσεις oh yes!
-"Ανησυχία για την πτώση του τουρισμού τη φετινή σεζόν."
Πλάνο: Κώλοι και βυζιά!!!
-"Οι περισσότεροι πολίτες διαρκούσης της κρίσης, χρησιμοποιούν κατά κόρον τα μέσα μαζικής μεταφοράς για να φτάσουν στις παραλίες της Αττικής για ένα μπάνιο. Ταλαιπωρία χωρίς τέλος."
Πλάνο: Κώλοι και βυζιά!!!
-"Οργιάζει η φοροδιαφυγή σε τουριστικούς προορισμούς. Ειδικά στα κοσμικότερα νησιά οι επαγγελματίες δεν κόβουν αποδείξεις, ζημιώνοντας το ελληνικό δημόσιο εκατομμύρια ευρώ καθημερινά."
Πλάνο: Κώλοι και βυζιά!!!
-"Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια λόγω της 24ωρης απεργίας που εξήγγειλε η ΠΝΟ. Ταλαιπωρία για χιλιάδες τουρίστες."
Πλάνο: Κώλοι και βυζιά!!!
Ειδήσεις για τον καιρό:
-"Στους 39 βαθμούς θα σκαρφαλώσει τις επόμενες μέρες ο υδράργυρος. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν δυτικοί με ένταση έως 4 μποφόρ."
Πλάνο: Κώλοι και βυζιά!!!
Και μια είδηση της τελευταίας στιγμής:
-"Σφοδρή αντιπαράθεση στη Βουλή μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης, για την έκδοση ή μη των αιτούντων πολιτικό άσυλο Τούρκων στρατιωτικών."
Πλάνο: Κώλοι και βυζιά!!!
Σιγά μη θυμάμαι ποιος έλεγε ειδήσεις στο Star. Αλλά τις βρήκα περιέργως... εγκυρότατες!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου